Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του e-wireless.gr και του Insomnia.

Το Insomnia.gr και το νούμερο 1 κατάστημα τεχνολογίας e-wireless.gr
διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό.
Με δώρα 3 access point PicoStation M2 HP για 3 τυχερούς συνολικής αξίας 300€.

newsletter-01

 

Πάρε και εσύ μέρος (κλικ εδώ)
Το Insomnia.gr και το κατάστημα τεχνολογίας e-wireless.gr διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό με δώρα 3 access point PicoStation M2 HP για 3 τυχερούς συνολικής αξίας 300€.

Η συμμετοχή σας στην κλήρωση μπορεί να γίνει με έναν ή και με τους τέσσερις διαθέσιμους τρόπους αφού προηγηθεί μια πολύ γρήγορη εγγραφή με ένα οποιοδήποτε email ή με το λογαριασμό σας στο Facebook.

Κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Google Plus, παίρνετε μέρος στην κλήρωση με 1 συμμετοχή ενώ το ίδιο ισχύει και για τη συμμετοχή σας κάνοντας follow το @ewireless στο Twitter ή με εγγραφή σας στο κανάλι μας στο youtube.

Η εισαγωγή του ενεργού username σας στο Insomnia, σας δίνει 1 εξτρά πόντο συμμετοχής στην κλήρωση.

Προσοχή:
Κάνοντας like στο facebook, follow στο twitter και εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube, οι συμετοχές είναι αθροιστικές.
Δηλαδή έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αυτόματα στις 18/6/2015. Ο νικητής θα ανακοινωθεί από την ιστοσελίδα του διαγωνισμού ενώ θα ενημερωθεί μέσω e-mail. Τα δώρα θα είναι διαθέσιμα προς αναζήτηση από τους νικητές στους οποίους κληρώθηκαν για τριάντα (30) ημέρες. Μετά το πέρας του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, το δώρο τίθεται στη διάθεση του πρώτου επιλαχόντα νικητή. Για οποιαδήποτε απορία ή παράπονο σχετικά με την κλήρωση, μπορείτε να στείλετε email στο contest at insomnia.gr

 

 

 

Leave A Reply