Ubiquiti airGrid M5 27dBi

airgridm53

Η Ubiquiti airGrid M5 27dBi είναι ένα προϊόν χαμηλού κόστους αλλά μεγάλων επιδόσεων.

Ενσωματώνοντας την τεχνολογία airMax, τεχνολογία που εφαρμόζεται σε όλα τα προϊόντα της Ubiquiti στην ζώνη των 5GHz, η Ubiquiti airGrid M5 27dBi παρέχει βελτιώσεις στις ασύρματες καθυστερήσεις (latency), καλύτερη ασύρματη ταχύτητα έως και 100Mbps.

Η Ubiquiti airGrid M5 27dBi με στενότερη δέσμη εκπομπής και με την σκόπευση ακριβείας στο σημείο στόχευσης μπλοκάρει τον περιβάλλοντα ψηφιακό θόρυβο.
Αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν πρόκειται για ασύρματες ζεύξεις κυρίως σε κατοικημένες περιοχές με εκπομπές Τηλεοπτικών, Ραδιοφωνικών άλλων ασύρματων δικτύων αλλά και της κινητής τηλεφωνίας σε παρόμοιες ή ακόμα και στην ίδια συχνότητα εκπομπής.

Με την InnerFeed technology η εκπομπή της Ubiquiti airGrid M5 27dBi δεν έχει απώλειες μεταφοράς καλωδίου με αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση των επιδόσεων της.

Το κέρδος της κεραίας φτάνει τα 27dBi και σε συνδυασμό με τα 25 dBm ισχύ εξόδου έχουμε κορυφαίες επιδόσεις και κορυφαία ποιότητα διασύνδεσης.

Με την Ubiquiti airGrid M5 27dBi με μικρό κόστος με γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση θα έχετε μια πετυχημένη ασύρματη ζεύξη Wi-Fi Link 25+ χιλιομέτρων πάντα όταν τα χρησιμοποιείτε ζευγάρι και πάντα με οπτική επαφή ανάμεσα στα 2 σημεία (χώρους) που θέλετε να ενώσετε (συνδέσετε).

Η διαχείριση καθώς και οι ρυθμίσεις που απαιτούνται να γίνουν στην Ubiquiti airGrid M5 27dBi γίνονται μέσω του web interface του airOS (λειτουργικό σύστημα που διαθέτουν όλα τα προϊόντα Ubiquiti airMax).

airgrid m5 airos

H τροφοδοσία του γίνεται μέσω της θύρας δικτύου (Ethernet Port), με χρήση της τεχνολογίας POE (Power over Ethernet) αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται να έχετε και άλλο ένα ξεχωριστό καλώδιο τροφοδοσίας.

Η τροφοδοσία της συσκευής γίνεται μέσω ενός μόνο καλωδίου.

airgridm5 27db pinakas

Παρακάτω ένα video σχετικό με προιόντα airMAX όπου παρουσιάζεται και η Ubiquiti airGrid M5 27dBi

Leave A Reply