Ubiquiti NanoBeam M5-400 25dBi

0006781_UBQ-NBE-M5-400

Η Ubiquiti Networks πρωτοπορώντας και πάλι στον προηγμένα ανώτερο εξοπλισμό εγκαταστάσεων παρουσιάζει την τελευταία γενιά Ubiquiti NanoBeam M5-400 25dBi.

Ενσωματώνοντας την τεχνολογία airMax, τεχνολογία που εφαρμόζεται σε όλα τα προϊόντα της Ubiquiti στην ζώνη των 5GHz, το Ubiquiti NanoBeam M5-400 25dBi παρέχει βελτιώσεις στις ασύρματες καθυστερήσεις (latency), καλύτερη ασύρματη ταχύτητα έως και 300Mbps bandwidth, ρυθμό δεδομένων 150+ Mbps real TCP/IP throughput καθώς και επεκτασιμότητα και παρακολούθηση σε σύγκριση με άλλα προιόντα εξωτερικού χώρου με την χρήση του airControl.

nano m5 400 airos

Το Ubiquiti NanoBeam M5-400 25dBi με στενότερη δέσμη εκπομπής και με την σκόπευση ακριβείας στο σημείο στόχευσης μπλοκάρει τον περιβάλλοντα ψηφιακό θόρυβο.
Αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν πρόκειται για ασύρματες ζεύξεις κυρίως σε κατοικημένες περιοχές με εκπομπές Τηλεοπτικών, Ραδιοφωνικών άλλων ασύρματων δικτύων αλλά και της κινητής τηλεφωνίας σε παρόμοιες ή ακόμα και στην ίδια συχνότητα εκπομπής.

Με την Ubiquiti’s InnerFeed technology η εκπομπή του Ubiquiti NanoBeam M5-400 25dBi δεν έχει απώλειες μεταφοράς καλωδίου με αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση των επιδόσεων του.

Το κέρδος της κεραίας φτάνει τα 25dBi και σε συνδυασμό με τα 26 dBm ισχύ εξόδου έχουμε κορυφαίες επιδόσεις και κορυφαία ποιότητα διασύνδεσης.

PBE-M5-400-1-700x700

Με το Ubiquiti NanoBeam M5-400 25dBi χωρίς μεγάλο κόστος με γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση θα έχετε μια πετυχημένη ασύρματη ζεύξη Wi-Fi Link 40+ χιλιομέτρων πάντα όταν τα χρησιμοποιείτε ζευγάρι και πάντα με οπτική επαφή ανάμεσα στα 2 σημεία (χώρους) που θέλετε να ενώσετε (συνδέσετε).

Η διαχείριση καθώς και οι ρυθμίσεις που απαιτούνται να γίνουν στο Ubiquiti NanoBeam M5-400 25dBi γίνονται μέσω του web interface του airOS (λειτουργικό σύστημα που διαθέτουν όλα τα προϊόντα Ubiquiti airMax).

H τροφοδοσία του γίνεται μέσω της θύρας δικτύου (Ethernet Port), με χρήση της τεχνολογίας POE (Power over Ethernet) αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται να έχετε και άλλο ένα ξεχωριστό καλώδιο τροφοδοσίας.

Η τροφοδοσία της συσκευής γίνεται μέσω ενός μόνο καλωδίου.
nanobeam m5 400 pinakas

Παρακάτω ένα video σχετικό με προιόντα airMAX όπου παρουσιάζεται και το Ubiquiti NanoBeam M5-400 25dBi

Leave A Reply