Ubiquiti NanoStation Loco M5

UBIQUITI LOCO M5 NANOSTATION-2
Η Ubiquiti πέτυχε τον κομψότερο και εργονομικότερο σχεδιασμό σε ασύρματες συσκευές (Wireless Access Point ) εξωτερικού χώρου με την οικογένεια NanoStation M airMax.
Το Ubiquiti NanoStation Loco M5 άνοιξε τον δρόμο για το πρώτο χαμηλού κόστους Wi-Fi Access Point στον κόσμο στην ζώνη των 5GHz χρησιμοποιώντας την τεχνολογία airMax.

Η airMax είναι μια τεχνολογία που εφαρμόζεται σε όλα τα προϊόντα της Ubiquiti καθώς και σε όλα τα Nanostation M και Nanostation Loco M στις ζώνες των 2.4GHz και 5GHz, παρέχοντας βελτιώσεις στις ασύρματες καθυστερήσεις (latency), καλύτερη ασύρματη ταχύτητα έως και 300Mbps bandwidth, ρυθμό δεδομένων 150+ Mbps real TCP/IP throughput καθώς και επεκτασιμότητα και παρακολούθηση σε σύγκριση με άλλα Wireless Access Point εξωτερικού χώρου με την χρήση του airControl.

Screen Shot 2012-04-19 at 12.23.11 PM

Το Ubiquiti NanoStation Loco M5 στη ζώνη των 5GHz, διαθέτει αυξημένη απομόνωση (cross polarity isolation) ανάμεσα στις δυο πολικότητες εκπομπής με τον τεχνολογικά σύγχρονο σχεδιασμό του.

Επιπλέον το Ubiquiti NanoStation Loco M5 airMax 2×2 MIMO 5GHz έχει νέο σχεδιασμό διάταξης κεραιών διπλής πολικότητας (2×2 MIMO antenna array dual polarity) οι οποίες δίνουν αυξημένο συνολικό κέρδος 13dBi κάνοντας τις ασύρματες ζεύξεις (Wi-Fi Link) μεγαλύτερες , καλύτερες και αποδοτικότερες σε εύρος bandwidth, ρυθμό δεδομένων throughput , απόσταση link distance και αξιοπιστία από κάθε άλλη συσκευή Wi-Fi εξωτερικού χώρου.

Με τo wireless access point εξωτερικού χώρου Ubiquiti NanoStation Loco M5 μπορείτε να έχετε μια πετυχημένη ασύρματη ζεύξη Wi-Fi Link 5+ χιλιομέτρων πάντα όταν τα χρησιμοποιείτε ζευγάρι και πάντα με οπτική επαφή ανάμεσα στα 2 σημεία (χώρους) που θέλετε να ενώσετε (συνδέσετε).

Το Ubiquiti NanoStation Loco M5 διαθέτει μία (1) θύρα δικτύου (1 Ethernet port).
H τροφοδοσία του γίνεται μέσω της θύρας δικτύου (Ethernet Port), με χρήση της τεχνολογίας POE (Power over Ethernet) αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται να έχετε και άλλο ένα ξεχωριστό καλώδιο τροφοδοσίας.
Η τροφοδοσία της συσκευής γίνεται μέσω ενός μόνο καλωδίου.

Όλες οι ρυθμίσεις που απαιτούνται να γίνουν στο NanoStation Loco M5 γίνονται μέσω του web interface του airOS (λειτουργικό σύστημα που διαθέτουν όλα τα προϊόντα Ubiquiti airMax).

Τέλος η συσκευή Ubiquiti NanoStation Loco M5 διαθέτει ηλεκτρονικό κύκλωμα το οποίο επιτρέπει το reset της συσκευής από το POE που την τροφοδοτεί, έτσι σε περίπτωση που το Ubiquiti NanoStation Loco M5 έχει τοποθετηθεί σε σημείο με δύσκολη πρόσβαση, δεν χρειάζεται να έχετε φυσική επαφή με την συσκευή, αλλά μόνο με το POE που την τροφοδοτεί.

Όλες οι συσκευές Ubiquiti μπορούν να μετατραπούν σε συσκευές συμβατές με το πρότυπο 802.3af 48V Power over Ethernet με την χρήση του προϊόντος Instant 802.3af adapter, ειδικού μετατροπέα, ιδανικού για τα προϊόντα UBNT airMax.
Nanostation loco m5 pinakas

Παρακάτω video που περιλαμβάνει το Ubiquiti NanoStation Loco M5.

Leave A Reply