Ubiquiti UniFi AP Long Range

UniFi-940x420w
Το Ubiquiti UniFi AP Long Range είναι ένα επεκτάσιμο σύστημα Wi-Fi με δυνατότητα εύκολης διαχείρισης των σημείων ασύρματης πρόσβασης που υπάρχουν στον χώρο.

Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάστασή του και χάρη στη σχεδίαση του και μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή στην οροφή.

Το UniFi Enterprise Wi-Fi System περιλαμβάνει το UniFi Controller software , το πρόγραμμα διαχείρισης δηλαδή των συστημάτων που θέλουμε να ελέγχουμε. Το πρόγραμμα αυτό είναι διαθέσιμο για Windows, Linux αλλά και Mac.

Έτσι μέσω του web browser και του δικτύου μας μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις λειτουργίες και στις ρυθμίσεις του. Η διαχείριση είναι εύκολη και γρήγορη ακόμα και για έναν μη έμπειρο χρήστη έτσι χωρίς μεγάλο κόστος και σε ελάχιστο χρόνο παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο το δίκτυο σας , κάνετε αυτόματη ανίχνευση των συσκευών αλλά ρυθμίζετε την ασφάλεια του δικτύου με τις προηγμένες επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας.

unifi contreller maxresdefault

Το μοντέλο Ubiquiti UniFi AP Long Range τοποθετείτε σε εξωτερικό χώρο και έχει τη δυνατότητα χάρη στο πρότυπο Wi-Fi 802.11n MIMO να σας παρέχει ταχύτητες έως και 300 Mbps σε αποστάσεις των 180+ μέτρων στην ζώνη των 2.4 GHz.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με 1 και να επεκταθείτε σε 3 ή ακόμα να προσθέσετε όσα εσείς θέλετε με άπειρους συνδυασμούς και εφαρμογές που εσείς θέλετε να πραγματοποιήσετε.

unifi controller unifi2-SS-wireless-uplinks
H τροφοδοσία του Ubiquiti UniFi AP Long Range γίνεται μέσω της θύρας δικτύου (Ethernet Port), με χρήση της τεχνολογίας POE (Power over Ethernet) αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται να έχετε και άλλο ένα ξεχωριστό καλώδιο τροφοδοσίας.

Η τροφοδοσία της συσκευής γίνεται μέσω ενός μόνο καλωδίου.

Το δυνατό hardware και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε αυτή την συσκευή είναι βέβαιο ότι θα καλύψει τις ανάγκες δημιουργίας ασύρματων δικτύων μικρών ή μεγάλων σε κάθε περίπτωση.
unifi ap long range pinakas

Παρακάτω video που περιλαμβάνει το Ubiquiti UniFi AP Long Range.

Leave A Reply