Μεταφέρετε το τηλέφωνό σας σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη!!!

Στο άρθρο αυτό θα δούμε πώς μπορούμε να μεταφέρουμε το κλασικό σταθερό μας τηλέφωνο ( για την ακρίβεια την γραμμή PSTN μεσω διαδικτύου ) και να τον έχουμε οπουδήποτε στον πλανήτη υπάρχει internet.

Ετσι για παράδειγμα μπορεί ο έλληνας φοιτητής που σπουδάζει στο εξωτερικό να έχει τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό στο σπίτι ή στην εστία που μένει, να καλεί με αριθμό ελληνικό όπως και να τον καλούν στον ίδιο αυτό αριθμό.

Οπως καταλαβαίνετε οι εφαρμογές δεν περιορίζονται στον φοιτητή.

Μπορεί μια εταιρεία με γραφεία ή με πωλητές ή με τεχνική υποστήριξη να δίνει τηλέφωνο επικοινωνίας έναν αριθμό π.χ. 2101234567 και να χτυπά οπουδήποτε το δρομολογίσει.

Το τελευταίο σύνθετο σενάριο δε θα μας απασχολήσει σε αυτό το άρθρο είναι όμως πραγματικό και το εφαρμόζουν εταιρείες κολοσσοί!

Η φωτογραφία παρακάτω μας δείχνει ακριβώς αυτό που πρόκειται να κάνουμε με την χρήση του εξοπλισμού μας.

myphoneaway

Με ποιές συσκευές θα το  κάνουμε και κυρίως πόσο θα μας κοστίσει;

Οι συσκευές που θα μας βοηθήσουν να το κάνουμε είναι δύο ( μια συσκευή σε κάθε σημείο, για παράδειγμα στο σπίτι στην Ελλάδα το Handy Tone 503 και στο σπίτι στο εξωτερικό το HandyTone 502 ) και μπορείτε να τις πάρετε έτοιμες προρυθμισμένες.

Συγκεκριμένα μιλάμε για το My Phone Away που αποτελέιται απο δύο συσκευές όπως είπαμε της Grandstream το Handy Tone 503 και το HandyTone 502

Το όφελος ;

Το καταλαβαίνετε όλοι!

Μπορείτε να μας ρωτήσετε αν έχετε κάποια απορία και να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε το δικό σας σενάριο!

 

e-wireless.gr

Το νούμερο 1 κατάστημα τεχνολογίας.

2 Σχόλια

  1. Καλο, δεν λεω, αλλα χωρις να προσβαλω δεν υπαρχουν και ευκολοτερες και πιο οικονομικες λύσεις?
    πχ. με μια συνδεση (και αριθμο) VoIP σε οποιαδηποτε Ελληνικη ή ξενη εταιρεια και εναν VoIp adaptor πχ. τον (Cisco SPA112 2-Port Phone Adapter) και κόστος κατω απο 60 €, εχεις δυο γραμμες οπου και οποτε θες και αν διαλεξεις και καμια καλη εταιρεια (πχ με 3 Ευρω το εξαμηνο για παγιο) … καταλαβενεται την διαφορα.
    Εγω προσωπικα απο το 2010 εχω καταργηση εντελως τον ΟΤΕ, και φυσικα μετεφερα και τον αριθμο μου σε VoIp εταιρεια και ετσι για τα σταθερα εχω πλεον “σταθερα τελειωσει! ) 😉
    καλο απογευμα.

    • Καλησπέρα σας.
      Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας!!!
      Μόνο που στο άρθρο μιλάμε για την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που έχει γραμμή ΟΤΕ ή άλλου παρόχου σταθερής τηλεφωνίας.
      Ο στόχος του άρθρου είναι καταρχήν να ενημερώσει για τα βασικά και με απλά λόγια και προϊόντα να προχωρήσει στην υλοποίηση για το σταθερό PSTN που έχει.
      Σε άλλο άρθρο μας θα αναφέρουμε και άλλους συνδυασμούς μεταξύ των οποίων και αυτός που μας γράψατε.

Leave A Reply