TP-Link TL-WA7510N 5GHz 150Mbps Ασύρματο Access Point Εξωτερικού Χώρου

TL-WA7510N-01 meso
Λειτουργίες Προϊόντος

Ως ασύρματη συσκευή εξωτερικού χώρου, το TP-Link TL-WA7510N είναι ειδικά σχεδιασμένο για εφαρμογές WISP και ασύρματης δικτύωσης μεγάλων αποστάσεων. Λειτουργεί στη μπάντα συχνοτήτων 5GHz και παρέχει ταχύτητες έως 150Mbps. Διαθέτει ισχύ ασύρματης μετάδοσης 500mw και έχει ενσωματωμένη 15dBi dual-polarized κεραία που σας παρέχει έναν αποδοτικό τρόπο για να λάβετε και να διατηρήσετε σταθερό ασύρματο σήμα για ασύρματη σύνδεση σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων.

“Καθαρή” Σύνδεση 5GHz – Λιγότερες Παρεμβολές, Υψηλή Απόδοση
Λειτουργώντας σ’ αυτή την πιο ευρεία και λιγότερο συνωστισμένη μπάντα συχνοτήτων, το TP-Link TL-WA7510N πραγματοποιεί αποτελεσματικές συνδέσεις 5GHz ώστε το ασύρματο σήμα να μην παρουσιάζει μείωση ποιότητας.

15dBi Κεραία Υψηλής Απολαβής (Gain)
Το TP-Link TL-WA7510N διαθέτει 15dBi dual-polarized κεραία, που αποτελεί τον παράγοντα – κλειδί κατά τη δημιουργία μιας ασύρματης σύνδεσης Wi-Fi μεγάλης απόστασης. Είναι σχεδιασμένη για εκπομπή που καλύπτει 60 μοίρες στο οριζόντιο επίπεδο και στο κάθετο, βελτιώνοντας την ισχύ του σήματος όταν στοχεύετε σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο.

Μεγάλη Ισχύς Μετάδοσης – Σπάει τα φράγματα του Wi-Fi
Με ισχύ ασύρματης μετάδοσης έως 500mw , το TP-Link TL-WA7510N παράγει ισχυρό, σταθερό σήμα σε πολύ μεγάλες αποστάσεις. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ισχύ του σήματος για διάφορες εφαρμογές, όπως point-to-point ή point-to-multiple-point.

Επαγγελματική Σχεδίαση για Εξωτερικό Χώρο

TL-WA7510N-04 meso

Το TP-Link TL-WA7510N είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί σε πολύ σκληρές συνθήκες, ακόμη και στις πιο ακραίες κλιματικές συνθήκες

(1) Περίβλημα Ανθεκτικό στις Καιρικές Συνθήκες
Χάρη στο περίβλημά του που είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και στην αντοχή του στις υψηλές/ χαμηλές θερμοκρασίες (-30°C~70°C), αυτό το AP λειτουργεί σε πολύ μεγάλο φάσμα καιρικών συνθηκών, σε ήλιο, βροχή, αέρα, χιόνι κ.ά.

(2) Ειδική Προστασία για Ηλεκτροστατικές Αποφορτίσεις (ESD) και Κεραυνούς
Η ενσωματωμένη αντικεραυνική προστασία 4000V και η προστασία ενάντια στις ηλεκτροστατικές αποφορτίσεις (ESD) 15KV που διαθέτει η συσκευή, της επιτρέπουν να λειτουργεί απρόσκοπτα σε περιπτώσεις καταιγίδων/ υπέρτασης. Επιπλέον, η υποδοχή γείωσης του TP-Link TL-WA7510N παρέχει πιο επαγγελματικού επιπέδου προστασία για τους πιο έμπειρους χρήστες.
Πολλές Εφαρμογές
Η συσκευή δεν περιορίζεται στην προεπιλεγμένη κατάσταση λειτουργίας της ως access point (AP). Το TL-WA7510N υποστηρίζει καταστάσεις λειτουργίας AP Client Router (WISP Client), AP Router, Bridge, Repeater και Client, ώστε να ταιριάζει στην επιθυμητή χρήση που θέλετε να κάνετε και να σας δίνει πιο δυναμική και εύληπτη εμπειρία κατά τη χρήση του.

Υποστήριξη Παθητικού PoE για Ευέλικτη Τοποθέτηση
Τροφοδοτούμενο από Παθητικό PoE Injector, αυτό το Εξωτερικού Χώρου AP μπορεί να χρησιμοποιήσει καλώδιο Ethernet για ταυτόχρονη αποστολή δεδομένων και ρεύματος σε απόσταση έως 60 μέτρα. Έτσι θα μπορείτε να τοποθετήσετε τη συσκευή στη θέση όπου θα έχει το καλύτερο σήμα, όπως π.χ. στον τοίχο ή στην οροφή του γραφείου σας.

TL-WA7510N-03 meso

“Έξυπνα” Εργαλεία Διαχείρισης

Εργαλείο 1: Ευθυγράμμιση Κεραίας
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ευθυγράμμισης κεραίας για να ρυθμίσετε τον προσανατολισμό της κεραίας βλέποντας σε πραγματικό χρόνο τη στάθμη του σήματος, ώστε να απλοποιείται πολύ η διαδικασία εγκατάστασης.
Εργαλείο 2: Ρύθμιση Απόστασης
Χάρη σ’ αυτό το εργαλείο, μπορείτε να ρυθμίσετε την απόσταση μεταξύ δύο AP. Μπορείτε να ορίσετε κάποια συγκεκριμένη απόσταση ώστε να έχετε την καλύτερη και σταθερότερη ασύρματη σύνδεση.
Εργαλείο 3: Ping Watch Dog
Το Ping Watch Dog σας επιτρέπει να κάνετε ping ώστε να ελέγχετε την ασύρματη σύνδεση και να κάνετε επανεκκίνηση του απομακρυσμένου AP αν το ασύρματο σήμα μειωθεί ή αποσυνδεθεί.

Δείτε προιόντα της TP-Link στο κανάλι μας στο YouTube!

1 Σχόλιο

Leave A Reply