Ενισχυτής σήματος WiFi για το σπίτι, για το γραφείο – TP-Link 300Mbps Universal WiFi Range Extender – TL-WA850RE

Επισκόπηση

Λειτουργίες Προϊόντος
Το TL-WA850RE της TP-LINK είναι σχεδιασμένο για εύκολη επέκταση της κάλυψης και της ισχύος του ασύρματου σήματος του υφιστάμενου ασύρματου δικτύου σας, ώστε να εξαλειφθούν οι “νεκρές ζώνες”.
Με ασύρματες ταχύτητες Ν 300Mbps, πλήκτρο Range Extender, πολύ μικρό μέγεθος και σχεδίαση κατάλληλη για τοποθέτηση σε τοίχο, καθιστά παιχνιδάκι την επέκταση του δικτύου σας. Επιπλέον, η θύρα Ethernet που διαθέτει, επιτρέπει στο TL-WA850RE να λειτουργεί ως ασύρματο adapter, ώστε να κάνει ασύρματες τις ενσύρματες συσκευές σας.

TL-WA850RE-EU-V1-04b

300Mbps Range Extender
Το TL-WA850RE είναι σχεδιασμένο για εύκολη επέκταση της κάλυψης και της ισχύος του ασύρματου σήματος του υφιστάμενου ασύρματου δικτύου σας, ώστε να εξαλειφθούν οι “νεκρές ζώνες”. Με ασύρματες ταχύτητες 802.11n 300Mbps, είναι η ιδανική λύση για ομαλό HD video, streaming μουσικής και online gaming.

TL-WA854RE(EU_1.0-

Ευέλικτη Τοποθέτηση
Το πολύ μικρό μέγεθος και η σχεδίαση που είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε τοίχο, καθιστούν τη συσκευή πολύ εύκολη στην τοποθέτηση και στη μετακίνηση. Επιπλέον, το προφίλ λειτουργίας του TL-WA850RE απομνημονεύει τα ασύρματα δίκτυα στα οποία έχετε συνδεθεί στο παρελθόν ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις σε περίπτωση που αλλάξετε router.

TL-WA850RE(EU_1.0_1211_

Plug and Play
Δεν απαιτούντα νέα καλώδια. Εφόσον τοποθετήσετε τη συσκευή εντός κάλυψης του υφιστάμενου ασύρματου δικτύου σας, απλά πιέστε το πλήκτρο WPS στο router σας και στη συνέχεια το Range Extender στο TL-WA850RE – ή το αντίθετο – για εύκολη επέκταση του δικτύου σας. Αν πιέσετε ξανά το πλήκτρο pair (σύνδεσης), θα μπορείτε να έχετε κρυπτογραφημένη σύνδεση με τις συνδεδεμένες συσκευές.

TL-WA850RE(EU_1.0_1211_3

Ethernet Bridge
Η θύρα Ethernet του TL-WA850RE, του επιτρέπει να λειτουργεί ως ασύρματο adapter για σύνδεση ενσύρματων συσκευών όπως Blu-ray® players, παιχνιδομηχανές, DVR και Internet TV. Ταυτόχρονα, η συσκευή πραγματοποιεί και κοινή χρήση του δικτύου.

4(2)

“Έξυπνη” Ένδειξη Σήματος
5 ενδείξεις σήματος αναπαριστούν την τρέχουσα ισχύ σήματος που δέχεται το TL-WA850RE από το υφιστάμενο router, ώστε να μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε το σωστό σημείο τοποθέτησης του TL-WA850RE για καλύτερη εμβέλεια και απόδοση του δικτύου σας.

Απόλυτη Συμβατότητα
Λειτουργεί απρόσκοπτα με όλες τις ασύρματες συσκευές 802.11 b/g/n. Επίσης, είναι συμβατό με το πιο εξελιγμένο λειτουργικό σύστημα, τα Windows 8.

850

Χαρακτηριστικά

Capture-1

Capture-2

 

Σύνοψη
Range Extender για απρόσκοπτη επέκταση του δικτύου σας σε δύσκολα σημεία ή σε μέρη όπου δεν είναι εύκολη η τοποθέτηση καλωδίων.
Πολύ μικρό μέγεθος και σχεδίαση που το καθιστά κατάλληλο για τοποθέτηση σε τοίχο, για εύκολη εγκατάσταση και μεγαλύτερη ευελιξία.
Εύκολη επέκταση του δικτύου σας με το πάτημα του πλήκτρου Range Extender.
Θύρα Ethernet που επιτρέπει στο Extender να λειτουργήσει ως ασύρματο adapter για σύνδεση ενσύρματων συσκευών.
Εύκολη επέκταση του δικτύου σας με το πάτημα του πλήκτρου Range Extender.
“Έξυπνη” Ένδειξη Σήματος ώστε να βρείτε το ιδανικό σημείο τοποθέτησης του range extender
Ασύρματες ταχύτητες 300Mbps, ιδανικές για εφαρμογές που καταναλώνουν πολύ bandwith ή είναι ευαίσθητες στις διακοπές, όπως είναι το online gaming, οι κλήσεις μέσω Internet και το video streaming.
Υποστηρίζει είσοδο μέσω domain name (https://tplinkextender.net) για προηγμένες ρυθμίσεις.
Συμβατό με άλλες ασύρματες συσκευές 802.11n/g/b.
Προηγμένη κρυπτογράφηση 64/128/152-bit WEP, WPA-PSK / WPA2-PSK για προστασία του δικτύου σας από απειλές ασφάλειας.

 

e-wireless.gr

Το νούμερο 1 κατάστημα τεχνολογίας.

1 Σχόλιο

  1. Ένα μικρο σχόλιο σχετικά με το 850 και το αδερφακι του το 750.

    Σαν απλά repeaters δουλευουν αρκετά καλα, το μεγαλύτερο τους ελλάτωμα είναι οτι το firmware της tplink ειναι αστείο και χωρίς τη δυνατότητα να πάρει custom ρυθμίσεις. Η LAN δε, δέν μπορεί να χρησιμοποιηθει ως WAN για το ασυρματο, παρα μόνο ως bridge, αποκλείοντας τη χρηση του ως AP.

    Λύση σε αυτό δίνει το OpenWrt που ανοίγει το μηχανάκι σαν τριαντάφυλλο, αλλα είναι μονόδρομος, δέν γυρίζει ευκολα σε stock firmware, οπότε χάνεται και η εγγύηση.

    Επίσης, το case ειναι πρεσαριστό, χωρίς βίδες, και χωρίς πρόσβαση στην πλακέτα για αλλαγή πχ πυκνωτών (αν ζείτε σε περιοχή με αρκετές πτώσεις τάσης ), ή προσβαση στο jtag για πείραγμα.

Leave A Reply