TP-Link Archer C2 – AC 750 Ασύρματο Dual Band Gigabit Router

Επισκόπηση
802.11ac – Η επόμενη γενιά Wi-Fi

ArcherC2 in
Το Archer C2 της TP-LINK διαθέτει το πρότυπο Wi-Fi επόμενης γενιάς – 802.11ac, το οποίο είναι συμβατό με το παλιότερο 802.11n, αλλά είναι 3 φορές ταχύτερο από το N. Με καλύτερη αποδοτικότητα ρεύματος και ισχυρή ασφάλεια, το 802.11ac είναι ο ιδανικός τρόπος για να επιταχύνετε το οικιακό δίκτυο πολυμέσων σας και να λύσετε προβλήματα φόρτου που μπορεί να δημιουργήσει η χρήση πολλών συσκευών ταυτόχρονα.

t2u_11ac

733Mbps Dual Band Συνδέσεις για Εργασία και Διασκέδαση χωρίς καθυστερήσεις
Χάρη στις ασύρματες ταχύτητες 433Mbps μέσω της πεντακάθαρης μπάντας 5GHz και τις ασύρματες ταχύτητες 300Mbps μέσω της μπάντας 2.4GHz, το Archer C2 σας παρέχει την ευελιξία δύο αποκλειστικών δικτύων και διασφαλίζει εκπληκτική ασύρματη απόδοση. Απλές εργασίες, όπως η αποστολή e-mail ή το web browsing μπορούν να πραγματοποιούνται μέσω της μπάντας 2.4GHz, ενώ οι εντατικές ως προς το bandwidth εργασίες, όπως το online gaming ή το HD video streaming, μπορούν να πραγματοποιούντα μέσω της μπάντας 5GHz – και όλα αυτά ταυτόχρονα.

t2u-dual_band

Σταθερό Πανκατευθυντικό Σήμα και Εξαιρετική Κάλυψη
Με 2 αποσπώμενες εξωτερικές κεραίες με την πιο προηγμένη τεχνολογία, έχετε εξαιρετική ασύρματη απόδοση με σταθερό σήμα προς όλες τις κατευθύνσεις και υψηλές ταχύτητες σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Έτσι σας παρέχεται απίστευτη ασύρματη κάλυψη και αξιοπιστία σε κάθε σημείο του μεγάλου σπιτιού ή γραφείου σας.

t2u-Superior_Coverage

Ενσύρματες Υποδοχές Full Gigabit για Εξαιρετικά Γρήγορες Ταχύτητες Μεταφοράς Δεδομένων
Με μία θύρα gigabit WAN και τέσσερις θύρες LAN, οι ταχύτητες μπορούν να φτάσουν μέχρι και 10 φορές περισσότερο σε σχέση τις ταχύτητες των υποδοχών fast Ethernet. Το Archer C2 είναι ένας πανίσχυρος κόμβος που υποστηρίζει ισχυρό και εξαιρετικά γρήγορο ενσύρματο δίκτυο.

t2u-Gigabit_Wired_Connections

Εύκολη Αποθήκευση και Κοινή Χρήση μέσω USB
Χάρη στη θύρα USB, μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση κάποιου εκτυπωτή τοπικά, καθώς και αρχείων & πολυμέσων με συσκευές δικτύου ή απομακρυσμένα, μέσω FTP server.

t2u-Easy_USB_Storage_and_Sharing

Δίκτυο Guest
Το Δίκτυο Guest παρέχει ασφαλή πρόσβαση Wi-Fi για φιλοξενούμενούς σας στο σπίτι ή στο γραφείο, με ελεγχόμενο τρόπο, χωρίς να απαιτείται να αποκαλύψετε τον κωδικό του κύριου δικτύου σας ή άλλα προσωπικά δεδομένα.

Γονικός Έλεγχος
Ο Γονικός Έλεγχος επιτρέπει στους γονείς ή στους διαχειριστές να καθορίσουν πολιτικές περιορισμού πρόσβασης για τα παιδιά ή για το προσωπικό.

Εύκολη Εγκατάσταση
Η συσκευασία περιέχει ένα CD με χρήσιμο λογισμικό, όπως η βελτιστοποιημένη εφαρμογή ρύθμισης της TP-LINK, που μπορεί να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του λογισμικού και τις ρυθμίσεις ασύρματου δικτύου, σε μόλις μερικά λεπτά.

Υποστήριξη IPv6
Το Archer C2 υποστηρίζει IPv6, το οποίο είναι η βάση του Internet επόμενης γενιάς και σας παρέχει μία μεγάλη γκάμα νέων υπηρεσιών και βελτιωμένων εμπειριών χρήσης.

Archer-C2(UN)1.0-A

Archer-C2(UN)1.0-B

Χαρακτηριστικά

Capture-3
Capture-4

Σύνοψη

Ασύρματες και Ενσύρματες Επιδόσεις
Υποστηρίζει 802.11ac – την επόμενη γενιά του Wi-Fi, και είναι συμβατό και με 802.11n
Ταυτόχρονες συνδέσεις 2.4GHz 300Mbps και 5GHz 433Mbps για συνολικό διαθέσιμο bandwidth 733Mbps
2 αποσπώμενες εξωτερικές κεραίες που παρέχουν σταθερό, πανκατευθυντικό σήμα και εξαιρετική ασύρματη κάλυψη
Θύρα USB – μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση κάποιου εκτυπωτή τοπικά, καθώς και αρχείων & πολυμέσων με συσκευές δικτύου ή απομακρυσμένα, μέσω FTP server
Θύρες full gigabit που εξασφαλίζουν εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς

Έλεγχος και Ασφάλεια
Δίκτυο Guest που παρέχει ασφαλή πρόσβαση Wi-Fi για φιλοξενούμενούς σας στο σπίτι ή στο γραφείο
Γονικός Έλεγχος που επιτρέπει στους γονείς ή στους διαχειριστές να καθορίσουν πολιτικές περιορισμού πρόσβασης για τα παιδιά ή για το προσωπικό
Έλεγχος Bandwith βάσει IP, που καθιστά εύκολη τη διαχείριση του bandwidth των συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο router
SPI και NAT firewall που προστατεύει τις συσκευές (τερματικά) από πιθανές επιθέσεις μέσω Internet
Κρυπτογραφήσεις WPA-PSK/WPA2-PSK που παρέχουν στα δίκτυα ενεργή άμυνα έναντια σε κινδύνους ασφάλειας

Ευκολία στη Χρήση
Εύκολη κρυπτογράφηση του ασύρματου δικτύου σας με το πάτημα του πλήκτρου WPS
Διακόπτης Wi-Fi On/Off για να μπορείτε να ενεργοποιήσετε/ απενεργοποιήσετε εύκολα την ασύρματη μετάδοση δεδομένων
Βοηθός Εύκολης Εγκατάστασης σε πολλές γλώσσες για γρήγορη & απρόσκοπτη εγκατάσταση
Άλλα

Υποστηρίζει IPv6, καλύπτοντας τις ανάγκες του Internet επόμενης γενιάς

Leave A Reply