TP-LINK M7350 4G Router LTE – Προηγμένο Φορητό WiFi

Νέα άφιξη

TP-LINK M7350 4G Router LTE

TP-LINK-M7350

Λειτουργίες Προϊόντος
Το M7350 της TP-LINK είναι μία συσκευή τεχνολογίας αιχμής για ασύρματη κοινή χρήση 4G.
Απλά τοποθετήστε την κάρτα 4G SIM για να έχετε άμεσα ένα dual band Wi-Fi hotspot.
Με ταχύτητες λήψης έως 150Mbps και αποστολής έως 50Mbps, το M7350 παρέχει ασύρματη κοινή χρήση 4G έως και σε 15 χρήστες ταυτόχρονα.
Με σχεδίαση τσέπης και ισχυρή εσωτερική μπαταρία 2550mAh, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τα ταξίδια σας, επιτρέποντάς σας να εργαστείτε ή να παίξετε για 10 ώρες.
Χάρη στην πρωτοποριακή οθόνη ΤFT, οι χρήστες έχουν μια κατατοπιστική εικόνα της κατάστασης της συσκευής, όπως την ισχύ του σήματος, το είδος του δικτύου (4G/3G/2G), την κατάσταση Wi-Fi, τα μηνύματα, το Internet, την κίνηση, τα στατιστικά και τη διάρκεια της μπαταρίας.

 

M7350_working

4G LTE – Πιο γρήγορες συνδέσεις, πιο πολλές εργασίες
Υποστηρίζοντας το τελευταίας τεχνολογίας δίκτυο 4G LTE, το M7350 αγγίζει ταχύτητες λήψης έως 150Mbps ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ταινίες HD χωρίς διακοπές, να κάνετε λήψη αρχείων σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα και να κάνετε βιντεοδιασκέψεις χωρίς αποσυνδέσεις.

 

M7350_dual_wifi_mode

 

Εύκολη Κοινή Χρήση Dual Band Wi-Fi έως και σε 15 συσκευές
Plug and play, απλά τοποθετήστε κάρτα 4G SIM για να δημιουργήσετε το προσωπικό σας αξιόπιστο dual-band Wi-Fi hotspot 300Mbps, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Άμεση κοινή χρήση 4G/3G έως και σε 15 συσκευές που διαθέτουν Wi-Fi – Tablet, κινητά τηλέφωνα, laptop, παιχνιδομηχανές κ.ά.
Όμορφό gadget για να το έχετε πάντα μαζί σας οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε
Το M7350 διαθέτει συμπαγή, κομψή σχεδιάση, η οποία είναι κατάλληλη για επιχειρηματικά ταξίδια, διακοπές, δραστηριότητες εξωτερικού χώρου κ.ά.

 

M7350(UN)1_0_16

 

10 Ώρες Κοινής Χρήσης 4G – Ιδανικό για Ταξίδι
Χάρη στην ισχυρή μπαταρία 2550mAh, το M7350 λειτουργεί με πλήρη ταχύτητα για χρονικό διάστημα έως 10 ωρών. Για πρόσθετη ευελιξία, μπορείτε να φορτίζετε τη συσκευή μέσω καλωδίου micro USB, συνδέοντάς τη στο laptop σας, σε φορτιστή ταξιδίου ή χρησιμοποιώντας τον παρεχόμενο φορτιστή για ατέλειωτες ώρες κοινής χρήσης 4G.
Σημείωση: Το χρονικό διάστημα ποικίλει ανάλογα με το περιβάλλον χρήσης.

M7350-05

Όλες οι πληροφορίες με μια ματιά
Η πρωτοποριακή οθόνη καθιστά εύκολη την παρακολούθηση της ροής των δεδομένων ώστε να μη ξεπερνάτε το μηνιαίο όριο, Χάρη στο πλήκτρο Menu μπορείτε ν’ αλλάξετε γρήγορα το είδος του δικτύου, την περιαγωγή και τη μπάντα συχνοτήτων, να δείτε τους κωδικούς και το όνομα του δικτύου – κατευθείαν στη συσκευή σας.

 

TP-LINK-M7350a

Ασύρματη Κοινή Χρήση Κάρτας Μνήμης Micro SD
Μπορείτε να συνδέσετε κάρτα μνήμης Micro SD στην αντίστοιχη υποδοχή της συσκευής, για κοινή χρήση φωτογραφιών, μουσικής, βίντεο και δεδομένων στο δίκτυό σας – δέχεται κάρτες μνήμης με χωρητικότητα έως 32G*.

Επιγραμματικά
Υποστηρίζει 4G LTE με ταχύτητες λήψης έως 150Mbps και αποστολής 50Mbps
Υποστηρίζονται έως 15 συσκευές ταυτόχρονα
Όλες οι πληροφορίες εμφανίζονται στην οθόνη ώστε να μπορείτε να τις βλέπετε με μια ματιά
Μπαταρία 2550mAh για λειτουργία έως 10 ωρών
Ασύρματο δίκτυο WiFi 2.4GHz ή 5GHz, κατ’ επιλογή
Διαθέτει υποδοχή κάρτας μνήμης micro SD για αποθήκευση δεδομένων έως 32GB

* Οι κάρτες μνήμης Micro SD πωλούνται ξεχωριστά.
* Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και κοινή χρήση στα αρχεία σας μέσω εφαρμογών Samba άλλω κατασκευαστών όπως “ES Εξερεύνηση Αρχείων” στο λειτουργικό Android ή “Εξερεύνηση Αρχείων” στο iOS.

 

e-wireless.gr

Το νούμερο 1 κατάστημα τεχνολογίας.

Leave A Reply