TP-Link Archer C7 – AC 1750 Ασύρματο Dual Band Gigabit Router

Επισκόπηση

802.11ac – Η επόμενη γενιά του Wi-Fi

ArcherC7int

Το Archer C7 της TP-LINK διαθέτει το πρότυπο Wi-Fi επόμενης γενιάς – 802.11ac, το οποίο είναι 3 φορές ταχύτερο από το N και παρέχει συνδυασμένο ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως 1.75Gbps. Με ταχύτητες 1.3Gbps μέσω της πεντακάθαρης μπάντας 5GHz και 450Mbps μέσω της μπάντας 2.4GHz, το Archer C7 είναι η ιδανική επιλογή για απρόσκοπτο HD streaming, online gaming και άλλες εργασίες που απαιτούν πολύ bandwith.

600_01

1.75Gbps Dual Band Συνδέσεις για Εργασία και Διασκέδαση χωρίς καθυστερήσεις
Το Archer C7 λειτουργεί και στη μπάντα 2.4GHz και στη 5GHz, εξασφαλίζοντας εκπληκτική ασύρματη απόδοση. Το ταυτόχρονο Dual Band σας παρέχει την ευελιξία δύο αποκλειστικών δικτύων – με πολύ μεγαλύτερο bandwidth, για να καλύπτονται όλες οι ανάγκες σας. Απλές εργασίες, όπως η αποστολή e-mail ή το web browsing μπορούν να πραγματοποιούνται μέσω της μπάντας 2.4GHz, ενώ οι εντατικές ως προς το bandwidth εργασίες, όπως το online gaming ή το HD video streaming, μπορούν να πραγματοποιούνταi μέσω της μπάντας 5GHz – και όλα αυτά ταυτόχρονα.

Archer_C7-Q

6 Κεραίες για Πολύ Εκτεταμένη Κάλυψη
Με 3 εξωτερικές κεραίες 5dBi να εξυπηρετούν τη μπάντα 5GHz και 3 εσωτερικές κεραίες να εξυπηρετούν τη μπάντα 2.4GHz, συνδυασμένες με την πιο προηγμένη τεχνολογία κεραιών, μπορείτε πλέον να διατηρείτε μεγαλύτερες ταχύτητες σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Έτσι σας παρέχεται απίστευτη ασύρματη κάλυψη και αξιοπιστία σε κάθε σημείο του μεγάλου σπιτιού ή γραφείου σας.

600_Q-03

Ενσύρματες Υποδοχές Full Gigabit για Εξαιρετικά Γρήγορες Ταχύτητες Μεταφοράς Δεδομένων
Με μία θύρα gigabit WAN και τέσσερις θύρες gigabit LAN. Το Archer C7 είναι ένας πανίσχυρος κόμβος που υποστηρίζει ισχυρό και εξαιρετικά γρήγορο ενσύρματο δίκτυο.

600_05

Δύο θύρες USB πολλαπλών λειτουργιών για Αποθήκευση και Κοινή Χρήση
Χάρη στις δύο θύρες USB 2.0 πολλαπλών λειτουργιών, μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση κάποιου εκτυπωτή τοπικά, καθώς και αρχείων & πολυμέσων με συσκευές δικτύου ή απομακρυσμένα, μέσω FTP server

600_04

Δίκτυο Guest
Το Δίκτυο Guest παρέχει ασφαλή πρόσβαση Wi-Fi για φιλοξενούμενούς σας στο σπίτι ή στο γραφείο

Εύκολη Εγκατάσταση
Η συσκευασία περιέχει ένα CD με χρήσιμο λογισμικό, όπως η βελτιστοποιημένη εφαρμογή ρύθμισης της TP-LINK, που μπορεί να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του λογισμικού και τις ρυθμίσεις ασύρματου δικτύου, σε μόλις μερικά λεπτά.

Υποστήριξη IPv6
Το Archer C7 υποστηρίζει IPv6, το οποίο είναι η βάση του Internet επόμενης γενιάς και σας παρέχει μία μεγάλη γκάμα νέων υπηρεσιών και βελτιωμένων εμπειριών χρήσης.

600_Q1

ArcherC7(UN_1

ArcherC7(UN_4

Χαρακτηριστικά

Capture-1

Capture-2

 

 

 

e-wireless.gr

Το νούμερο 1 κατάστημα τεχνολογίας.

 

Leave A Reply