Επικοινωνία

 

Τo e-wireless.gr, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011 από την εταιρία  Sat Elite O.E. μια ελληνική εταιρία που μετράει πλέον 7 χρόνια ανοδικής επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελληνική αγορά και αποτέλεσε συνέχεια της ατομικής επιχείρησης του Δημήτριου Πάλλη που είχε σαν έτος εκκίνησης το 2003.

Η 15ετής επιτυχημένη πορεία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων έφερε το επόμενο μας βήμα.

Έτσι, από τον Ιανουάριο του 2018 ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια με την δημιουργία της Edgepoint .
Μια νέα εταιρεία που προέκυψε με την συνεργασία των ηλεκτρονικών καταστημάτων
e-wireless.gr και cableworks.gr

Το εύρος δραστηριοποίησης μεγάλωσε με αποτέλεσμα να προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικού,  εκπαιδευτικού αλλά και εμπορικού χαρακτήρα. Η εταιρία μας εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά, τηλεπικοινωνιακά συστήματα και πάσης φύσης ηλεκτρονικά εξαρτήματα που προορίζονται για κατασκευές και αυτοματισμούς.
Συστήματα ασφαλείας και παρακολούθησης, καθώς και όλα τα καινοτόμα συστήματα Home Automation.
Επίσης σε εμάς θα βρείτε εκτυπωτές, εξαρτήματα και αναλώσιμα 3D Printing

Το εξειδικευμένο προσωπικό της προσφέρει, εκπαίδευση, πιστοποίηση, μελέτη και υλοποίηση δικτύων, αυτοματισμών, συστημάτων ασφαλείας κάθε είδους και μεγέθους.
Το πελατολόγιο εκτείνεται  από απλούς οικιακούς χρήστες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, ξενοδοχειακά  συγκροτήματα, κατασκευαστικές εταιρίες, τεχνολογικά  και πανεπιστημιακά  ιδρύματα.

H έδρα της Edgepoint βρίσκεται στην Λεωφ. Βουλιαγμένης 571 – Αργυρούπολη όπου και στεγάζονται τα παραπάνω ηλεκτρονικά καταστήματα.

Τηλέφωνα

+30 2118502484  –  +30 2103002484

Επικοινωνήστε μαζί μας.

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Θέμα

    Το μήνυμά σας