Ubiquiti Rocket M5

ROCKETM5

Το Ubiquiti Rocket M5 είναι ένας επαγγελματικός σταθμός βάσης και συνδυάζετε με μία airMAX κεραία ώστε να γίνει ζευγάρι και να αποδώσει τα μέγιστα δηλαδή κορυφαίες επιδόσεις.

Είναι το ιδανικό στην ανάπτυξη Point-to-Point (PtP) bridging or Point-to-MultiPoint (PtMP) εφαρμογών πολύ μεγάλων αποστάσεων.

Μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η επιλογή μεγέθους καναλιού εκπομπής 5/8/10/20/30/40 MHz καθώς και η airMax, τεχνολογία που εφαρμόζεται σε όλα τα προϊόντα της Ubiquiti στην ζώνη των 5GHz, το Ubiquiti Rocket M5 παρέχει καλύτερη ασύρματη ταχύτητα έως και 300Mbps bandwidth, ρυθμό δεδομένων 150+ Mbps real TCP/IP throughput καθώς και επεκτασιμότητα και παρακολούθηση σε σύγκριση με άλλα Wireless Access Point εξωτερικού χώρου με την χρήση του airControl.

rocket m5 airos Pole 1 Axis

Η ισχύ εξόδου είναι 27 dBm που σε συνδυασμό με την airMAX κεραία θα καλύψει με άνεση τις αποστάσεις που θέλετε πάντα με οπτική επαφή ανάμεσα στα 2 σημεία (χώρους) που θέλετε να ενώσετε (συνδέσετε).

Αποτέλεσμα, κορυφαίες επιδόσεις και κορυφαία ποιότητα διασύνδεσης.

Η διαχείριση καθώς και οι ρυθμίσεις που απαιτούνται να γίνουν στο Ubiquiti Rocket M5 γίνονται μέσω του web interface του airOS (λειτουργικό σύστημα που διαθέτουν όλα τα προϊόντα Ubiquiti airMax).

rocket m5 airos

H τροφοδοσία του γίνεται μέσω της θύρας δικτύου (Ethernet Port), με χρήση της τεχνολογίας POE (Power over Ethernet) αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται να έχετε και άλλο ένα ξεχωριστό καλώδιο τροφοδοσίας.

Η τροφοδοσία της συσκευής γίνεται μέσω ενός μόνο καλωδίου.

Rocket M5 pinakas

Παρακάτω ένα video που περιλαμβάνει το Ubiquiti Rocket M5.

Leave A Reply