TP-Link 300Mbps AV500 WiFi Powerline Extender TL-WPA4220KIT

1280_03 meso

Λειτουργίες Προϊόντος

Το TP-Link TL-WPA4220ΚΙΤ επεκτείνει την ασύρματη σύνδεσή σας στο Internet σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας, μέσω των υφιστάμενων ηλεκτρικών καλωδίων. Το TP-Link TL-WPA4220ΚΙΤ διαθέτει πλήκτρο Wi-Fi Clone για Εξαιρετική Επέκταση του Δικτύου σας, γεγονός που σημαίνει ότι μπορείτε να αντιγράψετε το SSID (όνομα δικτύου) και τον Κωδικό του router σας. Μ’ αυτόν τον τρόπο, το TTP-Link TL-WPA4220ΚΙΤ απλοποιεί τις ρυθμίσεις Wi-Fi και επιτρέπει απρόσκοπτη πρόσβαση στο οικιακό δίκτυό σας.

Εξαιρετική Επέκταση με το Πάτημα Ενός Πλήκτρου
Με πλήκτρο Wi-Fi Clone για Εξαιρετική Επέκταση του Δικτύου σας, το TP-Link TL-WPA4220ΚΙΤ μπορεί να αντιγράψει αυτόματα το όνομα του ασυρμάτου δικτύου (SSID) και τον Κωδικό από το router σας, με το πάτημα ενός πλήκτρου. Αφού πιέσετε το πλήκτρο, μπορείτε να συνδέσετε το powerline adapter οπουδήποτε θέλετε για ενσύρματη ή ασύρματη πρόσβαση και για να απολαύσετε απρόσκοπτη δικτύωση σε ολόκληρο το σπίτι ή το γραφείο σας.

Έως 500Mbps – Ιδανικό για HD Video Streaming
Με προηγμένη τεχνολογία HomePlug AV, το TP-Link TL-WPA4220ΚΙΤ παρέχει στους χρήστες σταθερούς, υψηλής ταχύτητας ρυθμούς μετάδοσης δεδομένων έως 500Mbps μέσω οικιακής ηλεκτρικής εγκατάστασης, σε απόσταση έως 300 μέτρα. Το TP-Link TL-WPA4220ΚΙΤ είναι η ιδανική επιλογή για δημιουργία ολοκληρωμένου οικιακού δικτύου, στο οποίο θα είναι συνδεδεμένες όλες οι συσκευές που το υποστηρίζουν – υπολογιστές, παιχνιδομηχανές, αποκωδικοποιητές IPTV έως και εκτυπωτές και σκληροί δίσκου NAS.

Επέκταση της Κάλυψης WiFi σε Κάθε Δωμάτιο
Με ασύρματες ταχύτητες έως 300Mbps, μπορείτε να επεκτείνετε το δίκτυο WiFi σας χωρίς κόπο, μέσω των υφιστάμενων καλωδίων ηλεκτρισμού και να μεταδώσετε ασύρματο σήμα σε όλες τις συσκευές που διαθέτουν WiFi σε άλλα σημεία του σπιτιού ή του γραφείου σας.

TL-WPA4220KIT(EU_g meso

Plug and Play

Μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα δίκτυο Powerline εντός μερικών λεπτών, χάρη στους powerline adapters της TP-LINK. Απλά συνδέστε και είστε έτοιμοι. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο “Pair” στους adapters για ασφάλιση ή διαχείριση πολλών powerline adapters στο οικιακό δίκτυο powerline σας.
1. Συνδέστε κάποιο adapter που να είναι συνδεδεμένο στο Internet σε κάποια κοντινή πρίζα.
2. Συνδέστε άλλα adapters σε PC/laptop/Internet TV ή άλλες συσκευές δικτύου μέσω καλωδίου Ethernet ή μέσω Wi-Fi – είστε έτοιμοι!
*Συμβουλή: Πιέστε τα πλήκτρα pair για ασφαλή σύνδεση και κρυπτογράφηση δεδομένων.

Δείτε προιόντα της TP-Link στο κανάλι μας στο YouTube!

Leave A Reply