TP-Link 3G/4G Ασύρματο N Router TL-MR3020

TL-MR3020-V1-02 meso

Λειτουργίες Προϊόντος

•Κοινή Χρήση της ελευθερίας που παρέχουν τα δίκτυα 3G/4G*! Τροφοδοτούμενο από laptop ή τροφοδοτικό ρεύματος, το TP-Link TL-MR3020 σας επιτρέπει να κάνετε κοινή χρήση σύνδεσης δεδομένων 3G/4G με την οικογένεια και τους φίλους σας, ενώ βρίσκεστε στο τρένο, στο ξενοδοχείο, κάνετε camping ή οπουδήποτε αλλού υπάρχει κάλυψη 3G/ 4G. Συνδέοντας κάποιο 3G/4G USB modem στο router, θα έχετε άμεσα διαθέσιμο ένα 3G/4G Wi-Fi hotspot.

*Αν η υπάρχουσα συσκευή σας δεν υποστηρίζει κοινή χρήση 4G, παρακαλούμε να την ενημερώσετε με το πιο πρόσφατο firmware.

Σχεδίαση Ταξιδίου και Θύρα Mini USB

Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο router να ξεχωρίζει είναι η σχεδίαση για ταξίδι που διαθέτει και η θύρα Mini USB Port, που μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε Laptop ή Τροφοδοτικό, ώστε να τροφοδοτείται. Χρησιμοποιώντας το laptop σας, το TL-MR3020 θα τροφοδοτείται και θα έχετε κοινή χρήση της σύνδεσης με iPad™, iTouch™, Android™ Phone, Kindle™ και πολλές ακόμη φορητές συσκευές που διαθέτουν Wi-Fi.

Εξαιρετική Συμβατότητα – Δοκιμασμένο στην Πράξη

Η συμβατότητα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο όταν σκέπτεστε να επιλέξετε 3G/4G router. Για να διασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή συμβατότητα μεταξύ των router και των modem, η TP-LINK έχει εξασφαλίσει ότι τα 3G Router μας θα είναι συμβατά με τους ISP (παρόχους) στις χώρες όπου πωλούνται. Έχουμε ομάδες σε παγκόσμιο επίπεδο που ελέγχουν διαρκώς τα Router μας με νέα modem, ώστε οι χρήστες να είναι βέβαιοι ότι τα router τους θα λειτουργούν χωρίς πρόβλημα στο χώρο όπου ζουν και εργάζονται.

TL-MR3020-V1-03 meso

Ασφάλεια με Ένα Πλήκτρο

Το TP-Link TL-MR3020 σας επιτρέπει να ασφαλίσετε το δίκτυό σας πιέζοντας το πλήκτρο WPS στο router ώστε να δημιουργηθεί ασφαλής σύνδεση WPA2, η οποία είναι πιο ασφαλής σε σχέση με τις κρυπτογραφήσεις WEP. Αυτή η διαδικασία είναι πιο γρήγορη αλλά και πιο βολική από τη συνήθη που απαιτείται για τη δημιουργία ασφαλούς δικτύου, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι δεν απαιτείται να θυμάστε κωδικό!

IP QoS-Σωστός Έλεγχος Bandwidth

Το bandwidth των συνδέσεων δεδομένων είναι περιορισμένο. Χάρη στη λειτουργία IP QoS, το TL-MR3020 επιτρέπει άψογη εκμετάλλευση του bandwidth και σωστό έλεγχο σε περιπτώσεις φόρτου, ώστε να αποφεύγεται κατάχρηση. Κατά την κοινή χρήση της σύνδεσης δεδομένων broadband με άλλους, μπορείτε να αποφασίσετε το πώς θα πραγματοποιείται, βάσει των απαιτήσεών σας.

Ευκολία στη Χρήση

Το TP-Link TL-MR3020 μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα σχεδόν σε κάθε μέρος. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συνδέσετε το USB με το router, να αναζητήσετε το όνομα ασυρμάτου δικτύου (SSID) στον υπολογιστή σας και να συνδεθείτε σ’ αυτό. Θα συνδεθείτε και θα σερφάρετε στο Internet σε χρόνο μηδέν, χάρη στις οδηγίες χρήσης που βρίσκονται στο συνοδευτικό CD. Ακόμη κι οι αρχάριοι χρήστες θα μπορούν να δημιουργήσουν εύκολα τις ασύρματες συνδέσεις τους στο Internet.

Δείτε προιόντα της TP-Link στο κανάλι μας στο YouTube!

Leave A Reply