TP-LINK CPE210 Εξωτερικού Χώρου 2.4GHz 300Mbps 9dBi

CPE210-1280px_4)

Επισκόπηση
Λειτουργίες Προϊόντος
Το 2.4GHz 300Mbps 9dBi CPE Εξωτερικού Χώρου της TP-LINK με την ονομασία CPE 210, είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να αποτελεί την ιδανική λύση για εφαρμογές ασύρματης δικτύωσης εξωτερικού χώρου. Χάρη στην εφαρμογή κεντρικής διαχείρισης, είναι ιδανικό για εφαρμογές σύνδεσης σημείου-σε-σημείο, σημείου-σε-πολλαπλά-σημεία και κάλυψης Wi-Fi σε εξωτερικό χώρο. Επαγγελματική απόδοση, μαζί με σχεδίαση φιλική προς το χρήστη, που καθιστούν το CPE 210 την ιδανική επιλογή για οικιακούς και επιχειρηματικούς χρήστες.

Outdoor-CPE-1-What_this_product_does

Εσωτερικά Κυκλώματα Επαγγελματικού Επιπέδου
Με Qualcomm Atheros chipsets επαγγελματικού επιπέδου, κεραίες υψηλής απολαβής (gain) και υλικά υψηλής ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένο περίβλημα και τροφοδοτικό, το CPE 210 είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε εξωτερικό χώρο και μπορεί να λειτουργεί χωρίς προβλήματα σε σχεδόν όλες τις κλιματικές συνθήκες, με θερμοκρασίες που ποικίλουν από -30℃ έως +70 ℃.

Outdoor-CPE-2-Enterprise_Hardware_Design

Προηγμένο Σύστημα Κεραίας
Ενσωματωμένη κεραία Υψηλής Απόδοσης (Gain), Dual-Polarized, και ειδική μεταλλική ανακλαστική επιφάνεια, που διασφαλίζει καλύτερη απολαβή και λιγότερες παρεμβολές.

CPE210_Advanced_Antenna_System-3

Υψηλή Ισχύς & Υψηλή Ευαισθησία
Χάρη στον προηγμένο πομπό υψηλής ισχύος (έως 27dBm/500mw) και το δέκτη υψηλής ευαισθησίας (έως -95dBm), που βρίσκονται στην πρόσοψη, η συσκευή σπάει το φράγμα της συμβατικής μετάδοσης Wi-Fi, καθιστώντας το CPE 210 το ιδανικό προϊόν για εφαρμογές δικτύωσης εξωτερικού χώρου.

Επαγγελματική Σχεδίαση Εξωτερικού Χώρου
Το CPE 210 είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί σε σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες, καθώς και στις πιο ακραίες κλιματικές συνθήκες.

Σχεδίαση που δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες
Χάρη στο αδιάβροχο περίβλημά του και τα επαγγελματικού επιπέδου ηλεκτρονικά κυκλώματά του, το CPE 210 συνεχίζει να λειτουργεί σε διάφορες καιρικές συνθήκες όπως ηλιοφάνεια, βροχή, αέρας, χιόνι ή περιβάλλον πολύ χαμηλών ή υψηλών θερμοκρασιών (-30°C~70°C).

Διπλή Προστασία ενάντια σε Επιθέσεις ESD (Ηλεκτροστατικής Εκφόρτισης)
Εκτός από την υποδοχή γείωσης, το CPE 210 διαθέτει κι άλλο τρόπο για να αποκρούει τις επιθέσεις ESD, μέσω της γείωσης του PoE adapter και του καλωδίου Ethernet. Τα επιπρόσθετα μέτρα ασφάλειας του CPE 210 παρέχουν προστασία έως 15KV για ESD και έως 6000V για κεραυνούς, ώστε να έχετε αξιόπιστη λειτουργία.

Τεχνολογία TP-LINK MAXtream TDMA
Καθώς η κλίμακα του δικτύου αυξάνεται, ο ασύρματος “ανταγωνισμός” και οι διενέξεις μεταξύ των CPE και των σταθμών βάσης θα είναι τόσο μεγάλος ώστε να προκαλέσει πτώση στην πραγματική απόδοση του δικτύου, με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ μεγάλη αρνητική επίδραση στην εμπειρία του τελικού χρήστη. Για ν’ αποφύγει όλα τα παραπάνω, το CPE 210 χρησιμοποιεί την Τεχνολογία MAXtream TDMA.

Outdoor-CPE-4-TP-LINK_MAXtream_TDMA_Technology

Ασύρματη Μετάδοση Δεδομένων σε Απόσταση 5+ Χιλιομέτρων
Ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε εξωτερικό χώρο, ιδανικό για ασύρματη μετάδοση δεδομένων σε απόσταση 5+ χιλιομέτρων, δοκιμασμένο στην πράξη.

Outdoor-CPE-5-15km_Wireless_Data_Transmission

Pharos Control – Κεντρικό Σύστημα Διαχείρισης
Το CPE 210 διαθέτει το λογισμικό κεντρικής διαχείρισης Pharos Control, που σας βοηθά να διαχειριστείτε εύκολα τις συσκευές του δικτύου από ένα και μόνο PC. Λειτουργίες όπως η εύρεση συσκευών, η παρακολούθηση της κατάστασης, η ενημέρωση firmware και η συντήρηση του δικτύου, μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω του λογισμικού Pharos Control.

Outdoor_CPE210-06-pharos_control

PharOS
Web-based σύστημα διαχείρισης, φιλικό προς το χρήστη, που επιτρέπει στους επαγγελματίες να πραγματοποιούν πιο σύνθετες ρυθμίσεις.

Outdoor-CPE210-7

CPE210-1280X700px

Σύνοψη
Ενσωματωμένη κατευθυντική κεραία 9dBi 2×2 dual-polarized MIMO
Ρυθμιζόμενη ισχύς μετάδοσης από 0 έως 27dBm/500mw
Ρυθμίσεις συστήματος για επίτευξη μετάδοσης σε μεγάλες αποστάσεις, της τάξεως των 5 χιλιομέτρων ή και περισσότερο
Τεχνολογία TP-LINK Pharos MAXtream TDMA (Time-Division-Multiple-Access) που βελτιώνει την απόδοση της συσκευής ως προς την έξοδο ισχύος, τη χωρητικότητα και την καθυστέρηση. Ιδανικό για εφαρμογές PTMP
Σύστημα Κεντρικής Διαχείρισης – Pharos Control
Καταστάσεις λειτουργίας AP / Client / Repeater / AP Router / AP Client Router (WISP)
Passive PoE Adapter που υποστηρίζει τροφοδοσία Power over Ethernet σε απόσταση έως 60 μέτρων και επιτρέπει απομακρυσμένη επανεκκίνηση της συσκευής.

e-wireless.gr

Το νούμερο 1 κατάστημα τεχνολογίας.

Leave A Reply