Ubiquiti UniFi AP-Outdoor

UniFi_AP_outdoor3

Το Ubiquiti UniFi AP-Outdoor είναι ένα επεκτάσιμο σύστημα Wi-Fi με δυνατότητα εύκολης διαχείρισης των σημείων ασύρματης πρόσβασης που υπάρχουν στον χώρο.

Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάστασή του και χάρη στη σχεδίαση του και μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή σε μεταλλικό ιστό.

Το UniFi Enterprise Wi-Fi System περιλαμβάνει το UniFi Controller software , το πρόγραμμα διαχείρισης δηλαδή των συστημάτων που θέλουμε να ελέγχουμε. Το πρόγραμμα αυτό είναι διαθέσιμο για Windows, Linux αλλά και Mac.

unifi controller unifi2-SS-wireless-uplinks

Έτσι μέσω του web browser και του δικτύου μας μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις λειτουργίες και στις ρυθμίσεις του. Η διαχείριση είναι εύκολη και γρήγορη ακόμα και για έναν μη έμπειρο χρήστη έτσι χωρίς μεγάλο κόστος και σε ελάχιστο χρόνο παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο το δίκτυο σας , κάνετε αυτόματη ανίχνευση των συσκευών αλλά ρυθμίζετε την ασφάλεια του δικτύου με τις προηγμένες επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας.

unifi contreller maxresdefault

Το μοντέλο Ubiquiti UniFi AP-Outdoor τοποθετείτε σε εξωτερικό χώρο και έχει τη δυνατότητα χάρη στο πρότυπο Wi-Fi 802.11n MIMO να σας παρέχει ταχύτητες έως και 300 Mbps σε αποστάσεις των 180+ μέτρων χάρη στις 2 εξωτερικές κεραίες 5dBi όλα αυτά στην ζώνη των 2.4 GHz.

Διαθέτει 2 θύρες δικτύου (Ethernet Ports) η μία από αυτές για bridge ενώ από την άλλη θύρα έχουμε και την τροφοδοσία του Ubiquiti UniFi AP-Outdoor με χρήση της τεχνολογίας POE (Power over Ethernet) αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται να έχετε και άλλο ένα ξεχωριστό καλώδιο τροφοδοσίας.

Η τροφοδοσία της συσκευής γίνεται μέσω ενός μόνο καλωδίου.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με 1 και να επεκταθείτε σε 3 ή ακόμα να προσθέσετε όσα εσείς θέλετε με άπειρους συνδυασμούς και εφαρμογές που εσείς θέλετε να πραγματοποιήσετε.
Το δυνατό hardware και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε αυτή την συσκευή είναι βέβαιο ότι θα καλύψει τις ανάγκες δημιουργίας ασύρματων δικτύων μικρών ή μεγάλων σε κάθε περίπτωση.
unifi ap-outdoor pinakas

Παρακάτω video που περιλαμβάνει το Ubiquiti UniFi AP-Outdoor.

Leave A Reply